Karşındakini anlamaya başladığımız zaman. İnsanlar vardır söze dökerler, bazı zamanlar vardır ki sadece bir hareket bile karşındakini anlamana ya da karşındakine anlatmana yardımcı olur. Sosyal ortamda bir çok örneğine rastlayabilirz; evet anlamında kafa sallama misali işte. Bazen bakışma dahi kafidir. İnsanı tanıdığın zaman hissedersin aslında sadece işin özü budur. Yine bahsettiğim gibi hisler giriyor devreye yani, gerçek dışılık. Kendi fikrimi sorarsanız ben kelimelere dökmeyi tercih edenlerdenim, açık ve net olmayı severim her konuda. Aşkta, nefrette, öfkede vs. Ancak bunlar insanlara çoğu zaman itici gelir, suratlarına tokat gibi indiği için gerçekler... Yalnız unutmayın “Dost acı söyler.”
Bir kız saçını boyatmıştır, kestirmiştir; farketmem, çoğu erkek farketmez. Ah bir de yalandan demezler mi çok güzel olmuş, çok çirkin olmasına rağmen. Yapıştır suratına “bu ne lan çok çirkin olmuş” diye, ama yok olmaz. Ya da sevgiden bahsetmek gerekirse, iki tarafta hoşlanır ama ilk söz neden erkeğindir Türk toplumunda? Flört kısmında iki tarafta bir duvar arkasından konuşur, insanların gördüğü, duvar onlar için sadece bir tüldür aslında. İki taraf da açmaz o tülü bir süre, sonra bir taraf açar ve.. ehem neyse gerisini biliyorsunuz işte. O tül var ya işte, onu hiç sevmiyorum, anladığını anlıyorum, anladığımı da anlıyorsun, peki, anladıklarımızı anlatmak için anlamadığım bir biçimde hala o tül orda? Tül mü çok kaliteli nedir anlamadım. Anlatmak istediğimi anladığınızı anladım merak etmeyin.
anladığını anlıyorum, anladığımı da anlıyorsun. olum sanki bir şeylerin sonu gibi geldi bu bana. başlamışsın tülü farketmişsin, tülü kaldırmışsın, ama sonra bir şeyler olmuş yolunda gitmeyen bir şeyler ve o bunu anlamış sen de onun anladığını anlıyorsun o da bunun farkında.
YanıtlaSilo tülde sanki tülü kaldırdıktan sonra olanlar. yani kendisinin olmadığı bir hal :D
@akaang
YanıtlaSilAnlatmak istediğini anladığımı anladığından bunu anlaman için bir anlam yüklemeye gerek görmedim, anlamsız olurdu.